Tonijn ‘Bonito’
Quinoa – komkommer – dille – karnemelk.
Supplement 10 gr. kaviaar ‘Heritage Imperial: € 15.

Jonge tarbot ‘smaken uit Sardinië’
Fregola – gerookte aubergine – ansjovis – citroen.

*Kreeft
 Witte asperges – zeekool – jonge slaharten – citroenthijm.

**King krab
Verse pasta – broccoli – citroen uit Sorrento.

Eperheide lam
Groene asperge – doperwtjes – polenta – dragon.

Exotique
Lychee – basilicum – crispy citroen – ananas.

‘Snickers’
Melkchocolade – karamel – pinda.


Liever kaas als dessert? 
Onze kazen worden geselecteerd door onze kaasmeester Peter Verbruggen.  
  
Kaas in plaats van de twee dessertjes: supplement € 6,50

5-gangen menu Innesto - € 75
Aangepaste wijnen (5 gangen) - € 28
6-gangen menu Innesto* - € 85
Aangepaste wijnen  (6 gangen) - € 38
7-gangen menu Innesto** - € 100
Aangepaste wijnen (7 gangen) -  € 48

Lunch Menu (geserveerd van dinsdag tot vrijdagmiddag ) - € 40
Aangepaste wijnen lunch menu - € 15

Menu Surprise all-in - € 95

Een 4-gangen verrassingsmenu, met een glaasje champagne, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee.  
Wij serveren dit menu van dinsdag tot vrijdag.

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons menu Innesto.

Lunchmenu - € 40,00
Het lunchmenu is een wisselend drie gangenmenu dat elke middag (van dinsdag tot vrijdagmiddag) wordt geserveerd.
Aangepaste wijnen bij de lunch - 15,00

Menu surprise all in - € 95,00
Een vier gangen verrassingsmenu, met een glaasje champagne, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee.
Wordt geserveerd van dinsdag tot vrijdag.

Voorgerechten

Tonijn ‘Bonito’ - € 34
Komkommer – quinoa – karnemelk – dille.

Langoustines 'Royal' in twee kleine bereidingen - € 42
Koud en warm, volgens eigen inspiratie.

King krab - € 46
Verse pasta – brocoli – citroen uit Sorrento.

Kaviaar ‘Royal Heritage’  - € 58
Geplette aardappel – zure room – bieslook.

Kreeft - € 38
Witte asperges – zeekool – citroentijm.

Hoofdgerechten

Jonge tarbot ‘smaken uit Sardinïe’ - € 34
Gerookte aubergine – artisjok – fregola – ansjovis.

Zeebaars - € 32
Verse pasta – broccoli – jonge groenten – citroen uit Sorrento.

Rund - € 38
Geroosterd – artisjok– ui – vadouvan  - verse frieten.

Kalfszwezerik - € 34
Krokant gebakken – verse pasta – kalfswang – jonge groentjes.

Lam ‘Eperheide’ - € 36
Groene asperge – polenta – doperwt – dragon.