Makreel en Noordzeekrab
Groene tomaat – komkommer – basilicum – yuzu.

Zeetong
Scheermes – jonge paksoi - Thaise curry.

*Langoustine
Vintage tomaten – gerookte paprika – couscous.

**Rund en kaviaar ‘Heritage’
Tartaar – zure room – verbena.

Bresse kip
Groene asperge – aardappel – dragon – mergpompoen.

Framboos
Cheescake – hibiscus – vanille – yoghurt.

Kers
Chocolade ‘Gold’ - muscovado - hazelnoot.


Liever kaas als dessert? 
Onze kazen worden geselecteerd door onze kaasmeester Peter Verbruggen.  
  
Kaas in plaats van de twee dessertjes: supplement € 6,50

5-gangen menu Innesto - € 75
Aangepaste wijnen (5 gangen) - € 28
6-gangen menu Innesto* - € 85
Aangepaste wijnen  (6 gangen) - € 38
7-gangen menu Innesto** - € 105
Aangepaste wijnen (7 gangen) -  € 48

Menu Surprise all-in - € 98
Een 4-gangen verrassingsmenu, met een glaasje champagne, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee.  
Wij serveren dit menu van dinsdag tot vrijdag.

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons menu Innesto.

Lunchmenu - € 43,00
Het lunchmenu is een wisselend drie gangenmenu dat elke middag (van dinsdag tot vrijdagmiddag) wordt geserveerd.
Aangepaste wijnen bij de lunch - 15,00

Menu surprise all in - € 98,00
Een vier gangen verrassingsmenu, met een glaasje champagne, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee.
Wordt geserveerd van dinsdag tot vrijdag.

Voorgerechten

Rund & kaviaar - € 62
Steak tartaar – zure room –  30 gr. Heritage kaviaar – gerookte ui.

Langoustines 'Royal' in twee kleine bereidingen - € 42
Koud en warm, volgens eigen inspiratie.

King krab - € 44
Verse pasta – brocoli – citroen uit Sorrento.

Kaviaar ‘Royal Heritage’ 30 gr. - € 58
Geplette aardappel – zure room – bieslook.

Tonijn Hamachi’ -  32
Spring rolls – avocado – radijs – dashiboter.

Hoofdgerechten

Pieterman - € 28
Witte asperge – lamsoor – tuinboontjes – kamille – yuzu

Zeetong - € 34
Jonge tomaten – gerookte paprika – Burrata – groene asperge.

Rund - € 38
Geroosterd – jonge groenten – vadouvan – verse frieten.

Kalfszwezerik - € 34
Krokant gebakken – verse pasta – kalfswang – jonge groentjes.

Gevogelte uit Bresse - € 42
Mergpompoen – aardappel – groene asperge – dragon.