Dromen, denken, durven en doen

We konden haast niet wachten om dit nieuws met jullie te delen, maar het is zover.  Eind mei zullen we ons restaurant, in Domein de Barrier sluiten. We zetten de stap naar een volledig nieuw restaurant op enkele minutjes van het oude.  Met groot enthousiasme zullen we jullie verwachten in Zonhoven, waar we ons restaurant Innesto zullen heropenen.

21 oktober 2010…

21 oktober 2010…

Een datum die voor altijd in ons geheugen gegrift staat… Jong en onervaren, maar met een niet te stuiten enthousiasme openden wij ons restaurant ‘Innesto’ in de prachtige feestlocatie Domein de Barrier. Twee jaar later werden onze inspanningen dan ook bekroond met een Michelinster. We zijn enorm trots dat we deze kunnen behouden dankzij ons geweldig team en de steun van iedereen die ons bezocht heeft.

 

Twaalf jaar later nu…

Twaalf jaar later nu…

Tijd om onze horizonten te verbreden en toch nog zo dicht mogelijk bij u in de buurt te blijven. De zoektocht naar een nieuwe locatie was een ware queeste, want we vinden dat onze klanten enkel het allerbeste verdienen. We kijken er dan ook enorm en met heel veel trots naar uit om u vanaf zaterdag 28 mei te kunnen verwelkomen in ons nieuwe restaurant aan Kapelhof 13-15  in Zonhoven centrum.

 

Een nieuwe setting

Een nieuwe setting

Architect Mieke van Herck en haar team zijn erin geslaagd om een volledig nieuw restaurant te ontwerpen waar u zal kunnen genieten van een unieke totaalbeleving. We kunnen u vanaf dan niet enkel binnen verwelkomen, maar op zonnige dagen serveren wij onze gerechten graag op ons ruime terras in onze idyllische tuin. Op de eerste verdieping hebben wij voor u een stemmige lounge ingericht waar u rustig kan genieten van uw aperitief of digestief. En last but not least bieden wij u de mogelijkheid aan om een onvergetelijke, intieme private dining voor maximum acht personen te reserveren te midden van onze wijnkelders.

 

Welkom in Zonhoven vanaf 28 mei

Welkom in Zonhoven vanaf 28 mei

Wij kijken er alvast vol enthousiasme naar uit om u vanaf 28 mei te mogen verwelkomen in ons nieuwe Innesto. Reserveren voor de nieuwe locatie kan vanaf 18 april 2022. Blijft u graag op de hoogte van onze laatste bouwperikelen of wilt u alvast een sneak peek? Dan verwijzen wij u graag door naar onze social media. Graag tot snel!

Sofie en Koen