Coquilles uit Dieppe
Komkommer – avocado – miso.

Noordzeevis
Aardpeer – handgepelde garnaal – jonge kooltjes – dille.

*Langoustine
Bloemkool – Mac vin – truffel

**Kaviaar ‘Imperial Heritage’
Gepofte Ratte aardappel – zure room – hollandaise.

Duif uit Anjou
 Butternut – kikkererwt - specerijen.

Kokos ‘White’
Ananas – yoghurt – kaffir.


Liever kaas als dessert? 
Onze kazen worden geselecteerd door onze kaasmeester Peter Verbruggen.  
  
Kaas in plaats van de twee dessertjes: supplement € 6,50

5-gangen menu Innesto - € 75
Aangepaste wijnen (5 gangen) - € 28
6-gangen menu Innesto* - € 85
Aangepaste wijnen  (6 gangen) - € 38
7-gangen menu Innesto** - € 105
Aangepaste wijnen (7 gangen) -  € 48

Menu Surprise all-in - € 98
Een 4-gangen verrassingsmenu, met een glaasje champagne, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee. Wij serveren dit menu van dinsdag tot vrijdag.
Wijnarrangement upgrade ‘The Exclusives’ - € 22,50

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons menu Innesto.

Lunchmenu - € 43,00
Het lunchmenu is een wisselend drie gangenmenu dat elke middag (van dinsdag tot vrijdagmiddag) wordt geserveerd.
Aangepaste wijnen bij de lunch - € 15,00
Wijnarrangement ‘The Exclusives’ - € 30,00

Menu surprise all in - € 98,00
Een vier gangen verrassingsmenu, met een glaasje champagne, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee.
Wordt geserveerd van dinsdag tot vrijdag.
Wijnarrangement upgrade ‘The Exclusives’ - € 22,50

Voorgerechten

Coquilles en Truffel - € 36
Schorseneer – buikspek – hazelnootboter – gerookte ui.

Langoustines 'Royal' in twee kleine bereidingen - € 42
Koud en warm, volgens eigen inspiratie.

Kaviaar ‘Royal Heritage’ 30 gr. - € 58
Geplette aardappel – zure room – bieslook.

Tonijn en Scheermes ‘Indian Summer’ - € 32
Mandarijn – wortel – butternut – kardemon.

Hoofdgerechten

Zeebaars en inktvis - € 38
Fidua – jonge tomaten – groene asperge – Manchego kaas.

Zeetong - € 42
Aardappel – Comté – jonge kooltjes – Mac vin.

Rund ‘Holstein’ - € 38
Geschroeid – groenten en kruiden van het moment – verse frietjes.

Kalfszwezerik - € 34
Krokant gebakken – verse pasta – kalfswang – jonge groentjes.

Filet van Haas - € 42
Rode biet – aardpeer – ganzenlever – ui – crispy linzen.

The ‘Eccentials’

Kolkman – Gruner Veltliner – Wargam, Oostenrijk

Luis Canas, white barrel – Viura, Malvasia – Rioja Spanje

*Portal D’Azenha – Arinto, Viosinho, Gouveio – Douro, Portugal

**Langhé Mauro Veglio – Nebbiolo – Piemonté, Italië

Langa ‘Extreme’ – Garnacha – Arragon, Spanje

Estella Vintage, Lionel Osmin – Malbec, Tannat – Sud Ouest, Frankrijk.

 

Aangepaste wijnen 5 gangen - € 28,00
*Aangepaste wijnen 6 gangen - € 38,00
**Aangepaste wijnen 7 gangen - € 48,00

The ‘Exclusives’

Yves Cuilleron – Viognier – Cote du Rhone, 2016, Frankrijk.

Rully, Michel Juillot – Chardonnay – Bourgogne 2014, Frankrijk

*Chateau Carbonnieux – Pessac Leagnon, Bordeaux 2015, Frankrijk

**Langhé , Mauro Veglio – Nebbiolo – Piemonté 2016, Italië

Poggio Al Ginepri – Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot – Bolgheri 2016, Italië

Estella Vintage, Lionel Osmin – Malbec, Tannat – Sud Ouest, Frankrijk

 

Aangepaste wijnen 5 gangen - € 50,00
*Aangepaste wijnen 6 gangen - € 65,00
**Aangepaste wijnen 7 gangen - € 80,00

By the glass

Bovenstaande wijnen zijn steeds verkrijgbaar per glas.

Last Call

Na het diner, serveren wij omstreeks 23u30 het laatste drankje, en sluiten wij om 24u00 af, dit om de volgende dag terug fris en monter onze gasten te ontvangen.