Dromen, denken, durven en doen

Een grote droom is werkelijkheid geworden. Onze passie en liefde voor gastronomie hebben we samengebracht in ons restaurant: Innesto. U proeft de voorliefde voor de Franse keuken, gebracht met een eigen twist. Onze stijl kunt u herkennen aan de spanning en balans die we opzoeken in de gerechten.

Koen

Koen

Als kind wist ik één ding zeker, de schoolbanken waren niet voor mij bestemd.  Al vroeg kwam ik dan ook al in de keuken terecht. Allereerst aan de afwas, maar daarna klom ik beetje bij beetje op, en groeide mijn interesse voor het koken en alles daarrond enorm. Ik probeerde bij de beste chefs te werken, en zoveel mogelijk kennis op te doen. In 2010 startte ik met Innesto in Houthalen ons eigen restaurant. Koken is mijn passie, mijn leven.

 

Sofie

Sofie

Vanaf de eerste dag stond je aan mijn zijde.  Als jonge twintigers begonnen wij meer dan tien jaar geleden ons restaurant. Innesto staat voor gezelligheid en lekker eten. Elk gerecht weet je met een glimlach te serveren. Sofie weet als geen ander hoe belangrijk gastvrijheid is. Zij is mijn steun en toeverlaat, mijn verlengde in het restaurant.

 

Het team

Het team

Al meer dan tien jaar lang omring ik mij met jonge gepassioneerde mensen, zij zijn de drijvende kracht achter Innesto.
Elke dag opnieuw geven ze het beste van zichzelf, zowel in de keuken, als in het restaurant. Zonder hen zou ons restaurant nooit een succes geweest zijn. Mijn team...een top team!