Zoals vorige jaren, is ons restaurant terug geopend op paaszondag.
We verwelkomen jullie zowel voor de lunch als voor het diner.

Op paaszondag 31 maart 2024 serveren wij een 6 gangen degustatie menu, gevuld met de mooiste producten die te lente te bieden heeft.

 

PAASMENU

Tonijn ‘Akimi’
Zure room – komkommer – radijs – Leche de Tigre

Noordzeevis
Verse pasta – venkel – lamsoor – ‘Printemps japonais’

Coquille uit Dieppe
Groene bloemkool – citroen – bieslook – ‘BBQ bouillon’

Noordzeekreeft
Bulghur – aubergine – specerijn – jus bouillabaise

Lam uit Texel
Aardappel – daslook – asperge – Parmezaanse kaas

Exotique
Kokosnoot – mango – citrus 

Liever kaas als dessert? 
Onze kazen worden geselecteerd door onze kaasmeester Peter Verbruggen. Kaas in plaats van dessert supplement 9,5 euro pp

6-gangen menu: 125 euro pp