Geachte klant,

In afwachting van het moment dat we jullie terug mogen ontvangen in ons eigen restaurant, houden we graag contact via ons afhaalconcept. Met Innesto@home blijven we onze smaken in jullie eigen ‘bubbel’ brengen.

Volg onze facebookpagina om onze afhaalmenu's te ontdekken.

Afhaalmenu 30/31 januari

Hapjes.

Noordzeekrab
gerookte paling, fregola, bio tomaten, crispy zuurdesem en emulsie van huisgemaakte sambal.

Tarbot
verse pasta, paddenstoeltjes, ricotta, jus met zwarte truffel.

Filet van lam
crispy aardappel, romanesco, lamsjus met wilde tijm.

Chocolade ‘Ariba’
karamel, tonkaboon, vanille, muscovado.

Het menu is inclusief brood, boter, hapjes, koffiesnacks en een uitgebreide handleiding.
 

75 euro pp

Something extra

Cocktail - 8 euro

Platte Zeeuwse oesters - 22 euro
6st. Natuur (opengemaakt)

Rubia Gallega - 12,5 euro
gerijpt en gemarineerd rund uit Galicië (100 gr.)

Kaviaar 50gr. - 75 euro
huisgemaakte aardappelchips met algen, dipsaus van zure room en yuzu
 

Enkele kazen (5st.) - 9 euro
geselecteerd door kaasmeester Peter Verbruggen, notenbrood, chutney van appel en rabarber

Selectie macarons - 12 euro
karamel, blauwe bes, pistache

Afhaalmomenten

Zaterdag 30 januari tussen 14u en 18u.
Zondag 31 januari tussen 10u en 12u30.

Bestellen

Klik hier om uw bestelling te plaatsen

Valentijnsmenu 13/14 februari

Hapjes

Wilde zeebaars,
fris gemarineerd, sesam, yuzu en komkommer.

*Coquille uit Dieppe,
 gegrild, butternut, mandarijn, specerijen

Skrei,
Thaise rijst, jonge worteltjes en paksoi, visjus met spicy kokos

*Noordzeekrab,
 zilte aardappel, postelein, jus van strandkrab.

Kalfsrug ‘lente in zicht’,
crispy risotto met kalfswang, kalfsjus met oregano.

Framboos,
rozen, cheesecake, vanille.

*Selectie macarons,
 blauwe bes, karamel en pistache.

Koffiesnacks
 

Het menu is inclusief brood, boter, hapjes, koffiesnacks en een uitgebreide handleiding.
 

Menu 4 gangen: 75 euro pp
*Menu 7 gangen: 95 euro pp

Something extra

Cocktail - 8 euro

Platte Zeeuwse oesters 6st. Natuur (opengemaakt) - 22 euro

Rubia Gallega: gerijpt en gemarineerd rund uit Galicië (100 gr.) - 12,5 euro

Kaviaar 50gr., huisgemaakte aardappelchips met algen, dipsaus van zure room en yuzu - 75 euro

Enkele kazen (5st.) geselecteerd door kaasmeester Peter Verbruggen, notenbrood, chutney van appel en rabarber - 9 euro

Afhaalmomenten

Zaterdag 13 februari tussen 12u en 18u.
Zondag 14 februari tussen 9u30 en 12u30.

Bestellen

Klik hier om uw bestelling te plaatsen

30/31 januari

Apero, appel, vlierbloesem.

Garnaaltjes, tomaat, basilicum.

Pompoen, dubbele room, balletjes

Vol au vent, verse frietjes, appelmoes

Chocolade, chocolate chip cookies, boterkaramel.
 

45 euro pp

Afhaalmomenten

Zaterdag 30 januari tussen 14u en 18u.
Zondag 31 januari tussen 10u en 12u30.

Klik hier om uw bestelling te plaatsen