Sofie en Koen

Al meer dan een decennialang, omringen we ons met een team van jonge enthousiaste medewerkers, die met veel passie samen met ons, elke dag het beste van hun zelf geven.
We stellen ze graag aan u voor:

Nicki

Deze creatieve duizendpoot is Koens rechterhand binnen Innesto. Met zijn nooit aflatende inzet en doorzettingsvermogen heeft hij zich door de jaren heen haast onmisbaar gemaakt als drijvende kracht in de keuken. Hij durft als geen ander de leiding te nemen binnen het team. Bovendien is hij een meester in het maken van overheerlijke sausjes.

Leander

Geen enkel detail ontsnapt aan het oog van onze stille kracht in de zaal. Dat maakt onze maître d'hotel tot de perfecte rechterhand van Sofie binnen Innesto. Leander zorgt er elke dag opnieuw voor dat u zich van harte welkom voelt bij ons. Hij zal er steeds in alle discretie voor zorgen dat u als gast niets te kort komt.

Jill

Onze goedlachse en gepassioneerde sommelier is een waar talent in winepairing. Zij deelt haar kennis over onze wijnen vol enthousiasme met u als gast. Daarbij zal ze het niet aflaten om de glazen met de glimlach nog eens bij te vullen.

Tristan

Onze creatieve patissier houdt zich vaak liever wat op de achtergrond in de keuken. In alle stilte zorgt hij met oog voor perfectie en vol liefde voor al uw zoete desserts en snoeperijen.